Returnarea produselor

In conformitate cu O.G. 130 / 2000 , DAV  accepta returnarea produselor achizitionate prin intermediul site-ului davdesign.ro ,  fara a solicita invocarea unor motive sau plata penalitatilor.Returnarea produselor achizitionate trebuie sa se faca in maxim 10 zile lucratoare de la primirea acestora .Produsele trebuie sa fie in aceiasi stare in care au fost primite de catre client  , cu toate etichetele intacte , fara semne de uzura sau purtare.De asemeni acestea trebuie insotite de factura si chitanta.Orice retur trebuie in mod obligatoriu precedat de o notificare in scris ( fax sau mail ) adresata DAV FASHION prin care sa se anunte intentia de a se renunta la cumparare.Coletele returnate fara o notificare prealabila nu vor fi acceptate.Conform OUG nr. 34 / 2014 referitoare la persoanele fizice care achizitioneaza produse prin intermediul site-urilor , clientul trebuie sa achite costul expeditiei retur. Nu se accepta retururi direct la sediul firmei , ci doar prin curier. Nu se accepta retururi cu plata ramburs.

In cazul returnarii unui produs se poate opta pentru una din urmatoarele variante:

- rambursarea contravalorii produsului

- schimbarea produsului cu un produs similar de alta masura

- schimbarea cu un alt produs

Rambursarea contravalorii produsului :

In conformitate cu legislatia romana in vigoare ( respectiv OG 130 / 2000 ), "consumatorii , persoane fizice , au dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta in termen de 10 zile lucratoare , fara penalitati si fara invocarea unui motiv.Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".In aceasta situatie , prin clienti sau consumatori se inteleg numai persoanele fizice. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul de a denunta unilateral contractul

In maxim 30 de zile de la data primirii returului , DAV  se obliga sa inapoieze clientului contravaloarea produsului , in contul sau bancar sau prin curier.

Schimbarea marimii produsului:

Clientul trebuie sa anunte telefonic sau sa specifice in coletul de retur marimea dorita pentru schimb.

Schimbarea produsului cu un altul:

In aceasta situatie , dupa trimiterea returului , clientul trebuie sa faca o noua comanda si sa achite ,daca este cazul  , diferenta  .

Daca produsele au aceiasi valoare , DAV  va expedia coletul continand produsul schimbat in maxim 24 de ore .